Cine sunt cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Alba VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele Florin Roman, preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Alin Cucui
Vicepreşedintele Florin Roman, preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Alin Cucui

Constituirea Consiliului Judeţean Alba a avut ca punct principal pe ordinea de zi alegerea celor doi vicepreşedinţi. În urma votului exprimat de consilieri, cele mai multe voturi le-au acumulat Alin Cucui de la PDL şi Florin Roman de la PNL.

Florin Roman este nou venit pe o funcţie în administraţie. Are 38 de ani şi este fost jurnalist. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe din Bucureşti şi al Colegiului Naţional de Apărare. A renunţat la presă după 11 ani, în 2005, când a plecat la Bucureşti după ce liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, a fost numit ministru al Apărării. La Bucureşti a ocupat postul de secretar al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Este căsătorit şi are un copil.

„Astăzi s-a revenit la o stare de normalitate. Campania electorală s-a încheiat. Avem nevoie să unim şi să nu dezbinăm. Împreună cu domnul preşedinte Dumitrel, cu domnul Cucui şi cu restul colegilor vom face ceea ce trebuie făcut pentru Alba, iar peste 4 ani cred că vom fi mândri cu toţii de ceea ce am făcut“, a spus Florin Roman.

Vicepreşedintele propus de PDL, Alin Cucui, îşi continuă activitatea în aceeaşi funcţie. El a mai ocupat postul şi în ultimii 4 ani. Are 36 de ani şi este de profesie economist. Este căsătorit şi are un copil. "Sunt onorat că datorită voturilor consilierilor judeţeni pot să îmi continui activitatea alături de domnul preşedinte Ion Dumitrel, începută acum 4 ani. Sper ca împreună să luăm cele mai bune decizii pentru judeţul Alba", a declarat Alin Cucui.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite