Unde ne distrăm de Halloween. Cele mai tari petreceri din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halloween Party
Halloween Party

Cluburile din Alba Iulia au pregătit petreceri incediare, vineri şi sâmbătă, de Halloween. Fiecare club pune la bătaie promoţii şi premii pentru cei care participă costumaţi la evenimente.

Show incendiar în Club Stage

În clubul Stage, de la subsolul Casei de Cultură a Sindicatelor, Halloween Night începe sâmbătă la 22.00. Organizatorii au pregătit un show indeit de animaţie cu Stage Fancy Team. Au fost pregătite premii pentru: cea mai "sexy" costumaţie,  cea mai "infricoţătoare" costumaţie, cel mai "sexy" cuplu şi cel mai "infiorător" cuplu. Atmosfera va fi intreţinută de DJ Midget, DJ Radu & DJ Morpheus. Intrarea costă 10 lei. Cei care vin costumaţi au intrare liberă.
Magic Halloween în Spaţiile Ryma

În spaţiile Ryma din şanţul de nord al Cetăţii va avea loc, tot sâmbătă, Magic Halloween. „Haideţi să petrecem împreună o seară magică în care fiecare dintre noi putem să spargem barierele realităţii cotidiene şi putem să ne metamorfozăm în cele mai haioase personaje, fie ele de basm sau de poveste, horror sau comice. Vă aşteptăm să ne încântaţi cu costumaţiile voastre care sperăm sa fie cât mai originale lăsându-vă conduşi de imaginaţia creatoare. Haideţi să dansăm până la epuizare cu toţii să participam la creearea unei atmosferi feerice încarcată de mister şi magie“, afirmă organizatorii. Muzica va fi asigurată de Badea Funk, Relish, VI4VI AKA HARMON HULTA. Preţul unui bilet de intrare este 5 lei.

image

Halloween Party plin de surprize şi premii va fi, sâmbătă, de la ora 22.00, şi la Clubul Enjoy Life. Se premiază cele mai frumoase 10 măşti: locul 1 un voucher de 150 lei, locul 2 de 100 lei, locul 3 de 50 de lei, iar locurile 4-10 câte o butelie de vin.“Adună-ţi prieteni, fă-ţi ce mai frumoasă mască.... şi câştigă premiile enjoy halloween party în club Enjoy Life, your party place in the city“, susţin organizatorii.

Halloween Party şi în Tunnel Club unde începând cu ora 22.00 este petrecere cu animatoare, alături de Dj Andrei şi MC Tudor Man. Se promit şi premii: "Candy Shots" pentru cei costumati plus 3 premii pentru cele mai horror, sexy sau funny costume. Organizatorii mai anunţă promoţii la bere şi picturi pe faţă pe tot parcursul serii.

IQ Fashion Club prezinta „Diavoliţe Sexi“ începând cu ora 23.00. Intrarea este liberăa pentru cei cu costume de Halloween. Se anunţă o petrecere fierbinte alături de DJ Green Grass şi LJ Adi Hane

Halloween Magic Show în Club Allegria

În aceeaşi zi, începând de la ora 23.00, infernul sa va dezlanţui în Club Allegria, unde şi-au anunţat prezenţa cele mai spectaculoase creaturi: stafii, zombii, vrăjitoare , razboinici celtici … care vor lupta pe viaţă şi pe moarte cu magicianul clubului. Preţul de intrare este 10 lei. Primii 40 de clienţi primesc măşti.

image

Tinerii şi nu numai sunt aşteptaţi să se distreze de Halloween şi în clubul Vogue din Alba Mall, sâmbătă de la ora 21.00. Luni, 31 octombrie, mall-ul din Alba Iulia organizează, de la ora 17.00, mai multe evenimente ocazionate de aceeaşi sărbătoare cum ar fi concursul „Căutăm căsuţa de turtă dulce“ şi “Învăţăm dansul Monstruleţilor“.Cel mai reuşit costum şi cel mai amuzant dovlecel vor fi premiate de organizatori. Magazinele din mall vor oferi bomboane tuturor copiilor care le vor trece pragul.

La Art Caffe Downtown, clubul de pe strada Decebal, petrecerea de Halloween are loc vineri de la ora 21.00. Şi aici costumaţiile şi măştile horror vor fi apreciate de organizatori şi participanţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite