Ce au declarat după vot principalii candidaţi la alegerile locale din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale 2012 în Alba
Alegeri locale 2012 în Alba

Principalii actori ai alegerilor locale din Alba s-au prezentat de dimineaţă ca să îşi exprime votul. Toţi s-au declarat optimişti şi au spus că votează fie pentru continuare proiectelor începute, fie pentru schimbare.

Declaraţiile principalilor contracandidaţi la Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba:

Mircea Hava: “Am votat pentru continuitate, pentru tot ceea ce s-a făcut în Alba Iulia, cu gândurile unui om normal, pentru o Alba Iulie normală. Am votat pentru Alba Iulia, să continue să se dezvolte, pentru Alba Iulia care să fie cunoscută nu numai de 1 Decembrie, pentru Alba Iulia cunoscută în Europa şi în toată lumea, lucruri care deja s-au întâmplat, dar vreau să le duc mai departe. Am votat şi pentru judeţ, care are aceeaşi paşi ca şi Alba Iulia. Pentru că facem parte din judeţ şi împreună cu judeţul Alba construit foarte, foarte multe lucruri bune”.

Mircea Hava

Călin Potor: ”Am venit cu gândul să fac ceea ce trebuie pentru familia mea, pentru Alba Iulia, familia mea. Cu gândul că anul 2012 este un an de schimbare și eu spun o schimbare majoră în ceea ce privește viața românilor albaiulieni, în ceea ce privește șansa lor de a trăi mai bine în propriul lor oraș, șansa să-și păstreze copiii aici acasă la Alba Iulia și nu prin orașele ardelene și dincolo de granițele țării, în ideea în care să fie mai bine pentru absolut  toată lumea, de ce nu dincolo de granițele orașului, să fie mai bine pentru țară”.

image

Ion Dumitrel: “Am votat pentru continuarea unor proiecte minunate ale Consiliului Judeţean Alba şi ale Primăriei Alba Iulia şi sunt convins că şi locuitorii care vin la vot doresc acelaşi lucru. Chiar dacă erau două tururi câştigătorii erau aceiaşi“.

Ion Dumitrel

Teodor Atanasiu: „Am venit la vot cu gândul schimbării, pentru un oraş mai bun şi un judeţ mai bun şi aş vrea să fac un îndemn: având în vedere că cei care au făcut legea au făcut-o în aşa fel încât să avem un singur tur de scrutin, pentru a putea da legitimitate aleşilor locali îi invit pe toţi să vină la vot să avem un număr mare de voturi astfel încât aleşii să aibe şi ei legitimitate deşi legea este strâmbă”.

Teodor Atanasiu

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale. „Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite