A murit cel mai vârstnic expert contabil din Alba. Ioan Voina a învăţat să lucreze pe calculator la 67 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai vârstnic expert contabil din Alba a murit sâmbătă la vârsta de 81 de ani. Ioan Voina a fost o cunoscută şi respectată personalitate a comunităţii albaiuliene.

S-a născut la data de 28 martie 1930, în localitatea Daia Română. Absolvent al Institutului de Ştiinte Economice din Cluj Napoca, a avut o activitate profesionala îndelungată, ocupând funcţia de contabil şef la mai multe unităţi economice din judeţ, respectiv la UJCOOP Alba şi Intreprinderea de Morărit şi Panificaţie Alba.

De asemenea a deţinut şi funcţia de director al Direcţiei Comerciale a judeţului Alba timp de 14 ani, dar şi a Sucursalei Peco Alba, de unde s-a pensionat în anul 1991. După pensionare şi-a desfăşurat activitatea ca liber profesionist în domeniul serviciilor contabile. A învăţat să lucreze pe calculator, cu programele specifice activităţii de expert contabil, la vârsta de 67 de ani.

„A fost membru fondator si presedinte al Filialei Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania în perioada 1995 – 2001, contribuind la formarea multor generaţii de tineri care i-au urmat exemplul şi au devenit experţi contabili sau contabili autorizaţi. Trecerea sa pe neaşteptate în lumea celor drepţi este o grea pierdere pentru familie şi deopotrivă pentru comunitatea experţilor contabili din judeţul Alba“, susţin reprezentanţii Filialer Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite