Un bătrân din Alba a ars de viu într-un incendiu provocat chiar de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 72 de ani din Vinţu de Jos a ars de viu vineri într-un incendiu provocat chiar de el. Incendiul s-a propagat pe o supafaţă de 1,5 hectare.

Cadavrul carbonizat al bătrânului a fost găsit de fiul acestuia în locul numit “Zapode” din localitatea Valea Vinţului, comuna Vinţu de Jos.  În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 05.04.2012, în jurul orelor 14,30, victima, împreună cu un alt bărbat din aceeaşi localitate, s-au deplasat în zona respectivă unde au curăţat grădina şi au dat foc la resturile vegetale pe care le-a lăsat nesupravegheate.

Incendiul s-a propagat şi a cuprins zona din imediata apropiere, arzând fânaţul şi liziera pădurii, pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 ha. Victima, însoţită de mai mulţi voluntari, a participa la stingerea incendiului, iar după lichidarea incendiului nu s-a mai întors la domiciliu, fiul său căutându-l fără să anunţe poliţia.

În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit faptul că  moartea a fost accidentală şi s-a datorat carbonizării prin incendiere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite