Şi tâlhărită şi cu maşina zob. O femeie din Ighiu a rămas fără lanţurile de argint de la gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul, un bărbat de de 29 de ani, din Blandiana, a tâlărit-o pe o femeie de două lănţişoare din argint pe care le avea la gât. Victima s-a ales şi cu maşina distrusă, în urma unui scandal. A fost reţinut pentru 24 de ore.

Agresiunea a avut loc la Blandiana, unde o femeie de 28 de ani, din comuna Ighiu, care şi-a vizitat duminică seara nişte cunoştinţe în localitatea Blandiana.Tânăra s-a deplasat alături de două cunoştinţe, cu maşina personală.

„La data de 14.08.2011 orele 22,00, Secţia de Politie Rurală nr.2 Vinţu de Jos a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 28 de ani, din comuna Ighiu, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni comise de mai multe persoane“, se arată în raportul întocmit de poliţişti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului poliţiştii s-au lovit de rezistenţa proprietarului casei, care n-a stat prea mult pe gânduri şi şi-a chemat în ajutor prietenii. „Imediat au apărut 5 persoane, cu un autoturism şi s-a iscat un scandal în timpul căruia autoturismul femeii a fost avariat“, mai spun poliţiştii.

Tânăra din Ighiu a rămas şi fără două lănţişoare din argint pe care le avea la gât, luate de agresor prin violenţă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă . Poliţiştii îi cercetează şi pe ceilalţi bărbaţi implicaţi în scandal.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite