Ce oferte de muncă sunt pentru asistente medicale şi ingineri în statele UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
2012 se anunţă a fi un an marcat de constrângeri şi de tensiuni politice şi sociale.
2012 se anunţă a fi un an marcat de constrângeri şi de tensiuni politice şi sociale.

Asistenţi medicali, ingineri,  receponeri şi  muncitori în ferme. Sunt meseriile pentru care se oferă locuri de muncă,  în ţări precum Danemarca,  Germania, Malta şi Cehia. Lefurile lunare promise de occidentali se ridică şi la 10.000 de euro.

Prin biroul EURES de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba se anunţă, pentru perioada următoare,  43 de oferte de muncă în Belgia, Cehia,  Danemarca, Germania, Norvegia,  Malta.

Angajatorii sunt interesaţi în mod deosebit de cei care dovedesc că au experienţă în domeniul medical, inginerie, agricultură, turism,. Majoritatea ofertelor sunt pe perioadă nedeterminată, iar leafa o depăşeşte cu mult faţă de cea oferită de angajatorii de la noi.

Spre exemplu, nemţii oferă lunar asistentelor medicale de la noi şi 2.000 de euro, la un program de lucru de 40 de ore /săptămână.. Angajatorii din Norvegia caută ingineri în domenii precum: construcţii, mecanică, electricitate, planificare. În funcţie de experienţă şi competenţă, pot încasa lunar şi 10.000 de euro.

Consultaţi aici ofertele angajatorilor străini  şi condiţiile impuse

EURES este un program informatic prin care se oferă detalii despre ofertele existente pe piaţa muncii din statele UE şi condiţiile cerute de angajatori.  Persoanele interesate să lucreze în afara graniţelor pot obţine informaţii suplimentare de la biroul EURES din cadrul AJOFM Alba, de pe strada Nicolae Titulescu, telefon  0258.831.137.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite