Ce te poţi angaja în plină iarnă în Alba: văcar, termist tratamentist şi art director

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la văcar la director, aşa ar putea fi caracterizate ofertele angajatorilor din Alba anunţate pentru această perioadă la Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă.  În total, sunt disponibile 82 de locuri de muncă.

Una dintre ofertele de angajare vine din partea unui fermier din zona Cugir. Omul caută un văcar, cinci muncitori necalificaţi pe care să-l folosească tot în gospodărie şi  încă doi care să pregătească furajele pentru animale. Angajatorul este dispus să ofere celor interesaţi  câte 700 de lei şi să le asigure transportul până la fermă.

Tot la Cugir, o firmă caută un termist tratamentist, adică o persoană care să răspundă de utilajele folosite pentru tratamentele  termice. 

Forţă de muncă necalificată se caută şi la Sebeş. Angajatorii de aici au locuri vacante pentru gaterişti, lăcătuşi şi electricieni. Oferta de angajare de la Câmpeni este cea devenită tradiţională, în industria textilă. La Alba Iulia este nevoie de 30 de muncitori necalificaţi pentru cablaje auto.

Pentru absolvenţii de facultate sunt disponibile un post de art director la o firmă din Alba Iulia, unul de manager proiect la Cugir şi de consilier juridic la Sebeş.

Informaţii suplimentare despre condiţiile de angajare şi salarizare se pot obţine de la Agenţiile Locale de Ocupare a Forţei de Muncă.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite