Plăteşti factura şi scapi de taxe echivalente cu 300 kwh!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filiala de Furnizare a Energiei Electrice „Electrica Furnizare Transilvania Sud" SA avertizează toţi clienţii din Alba, Braşov, Sibiu şi Mureş, că neplata facturilor de energie electrică la termen, chiar dacă au valori foarte mici, vor determina deconectarea de la reţea, în contextul în care se va pune în funcţiune, luni, sistemul automat de programare a deconectării datornicilor.

Conducerea Electrica precizează faptul că, „valoarea taxelor de deconectare este, în acest moment substanţială, depăşind în numeroase cazuri valoarea facturilor restante. În cazul deconectării unui consumator, realimentarea acestuia cu energie electrică va fi condiţionată de achitarea facturilor restante, a taxelor de deconectare şi reconectare, respectiv depunerea unei garanţii, conform legii".

Contravaloarea taxei de deconectare şi de reconectare minimă, în energie electrică, este echivalentul a peste 300 kWh. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna gratuit la 0800-070-963 sau accesaţi site-ul www.efts.ro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite