Ziua porţilor deschise la instanţele de judecată din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia şi Tribunalul Alba organizează marţi, 25 octombrie 2011, evenimentul „Ziua Porţilor Deschise“. Perioada în care pot fi viiztate instanţele este cuprinsă în intervalul 08.00 – 16.00.

Agenda manifestării cuprinde în principal vizitarea compartimentelor din structura instanţei, prezentarea şi utilizarea echipamentelor electronice de tip info-chioşc destinate justiţiabililor, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul instanţelor sau a altor informaţii utile puse la dispoziţie pe site-urile d einternet, precum şi difuzarea Ghidurilor de orientare pentru justiţiabili participanţilor la această manifestare şi a broşurilor informative privind Noul Cod Civil.

Această acţiune organizată anual cu ocazia „Zilei europene a justiţiei civile” ce se sărbătoreşte în fiecare an în 25 octombrie îşi propune să contribuie la consolidarea relaţiei de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, magistraţii şi beneficiarii acestuia, justiţiabilii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite