Zece victorii din 11 posibile pentru Universitatea Alba Iulia în campionatul naţional de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin

CSU Alba Iulia a învins sîmbătă pe teren propriu, scor 81-59 (20-4, 21-19, 22-21, 18-15), pe Rapid București, într-o partidă care a contat pentru etapa a XI-a a Campionatului Național de baschet feminin, Divizia A.

Echipa antrenată de Tomas Bilek a început bine partida, pe care a dominat-o de la cap la coadă, iar încă de la pauza mare avea un avantaj considerabil pe tabelă, scor 41-23. CSU a continuat de aceași manieră si ultimele două sferturi și s-a impus clar la final. Pentru CSU Alba Iulia este cea de-a cincea victorie consecutivă și cea de-a zecea în campionat din 11 partide disputate, în timp ce formația din București are trei victorii și opt înfrângeri.  Sportivele din Alba Iulia vor întâlni în următoarea etapă în deplasare, sâmbătă, 3 decembrie 2011, pe BC LMK Sepsi Sf. Gheorghe.

„A fost o victorie muncită, nu un joc senzațional, au fost fete care nu au fost în cea mai bună formă, dar ne-am atins scopul, care a fost victoria și așa că nu pot să spun că sunt nemulțumit sau dezamagit. Se vede însă că jocul nostru este în creștere și că suntem pregătiți să jucăm împotriva oricărei echipe“, a afirmat antrenorul Tomas Bilek.

„Meciul a fost unul distractiv, ne-am făcut bine jocul, am avut însă și unele greșeli minore, care puteam să le evităm, însă am câștigat și sunt foarte fericită. Sper ca în continuare că ne facem jocul bun defensiv pe care îl avem, să mai lucrăm un pic la atac și cu siguranță totul va fi bine“, a spus Nadia Parker.

„A fost bine, a fost genul de meci pe care te așteptai să îl câștigi și se întâmplă să îți pierzi din concentrare, dar sunt mulțumită că a ieșit bine la final. Sunt mulțumită de jocul meu, mi-au reușit aruncările și am pasat bine, dar bineînțeles că nu m-aș fi decurcat fără colegele mele. Am făcut un joc colectiv bun și spun că este o victorie meritată“, a spus Breanna Salley.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite