Alba Iulia: „Îmi plac monumentele istorice şi tot ce este legat de Mihai Viteazul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Filatelia este o investiţie şi în acelaşi timp o pasiune de-o viaţă pentru albaiulianul Ioan Galdea. În cele peste 60 de clasoare pe care le deţine a adunat cele mai importante emisiuni filatelice româneşti.

Alba Iulia frumoasă:

„Îmi place istoria şi ca urmare îmi place Alba Iulia, ceea ce reprezintă ea pentru conştiinţa neamului nostru. Îmi plac monumentele istorice şi tot ce este legat de Mihai Viteazul,  Unirea cea Mare de la 1918. Alba Iulia a devenit realmente la 1 Decembrie 1918 capitala de suflet a neamului nostru. Este un oraş care se poate mândri cu foarte multe lucruri frumoase. Un oraş la care nu ai ce să-i reproşezi”.

Alba Iulia urâtă:
„Mie îmi place totul la Alba Iulia, dar presupun că pot fi unii care au alte păreri. Viaţa pentru mulţi este destul de grea şi poate că ar avea şi motive  pentru care să se plângă. Şomajul este destul de mare acum la Alba Iulia şi în judeţ, dar cred că vom rezista”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite