Vinerea neagră pe drumurile din Alba: 4 accidente cu 6 persoane internate în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În trei din cele patru evenimente rutiere maşinile s-au răsturnat în afara drumului Foto Arhivă
În trei din cele patru evenimente rutiere maşinile s-au răsturnat în afara drumului Foto Arhivă

Depăşirile neregulamentare, neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic şi neacordarea de prioritate au fost câteva dintre cauzele producerii, în cursul zilei de vineri, a 4 accidente pe raza judeţului Alba. Rezultatul este rănirea a 6 persoane, care au ajuns la spital.

Primul eveniment rutier a avut loc la Teiuş, în jurul orei 13.00, pe strada Avram Iancu din oraş. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului o femeie a fost rănită şi transportată la spitalul din Alba Iulia. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate de către unul dintre şoferi.

Peste două ore şi jumătate, la 15.30,  un microbus înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat pe DN7, în zona accesului pe drumul judeţen ce face legătura cu localitatea Tărtăria. În microbus se aflau şoferul şi trei pasageri. Şoferul bulgar a efectuat o depăşire neregulamentară iar la revenirea pe banda s-a mers a acroşat un autotusim şi s-a răsturnat în afara drumului. Două persoane din microbus au ajuns la spital

Peste doar 10 minute, un al treilea eveniment rutier a avut loc pe drumul judeţean dintre Vinerea şi Cugir. Şi de această dată tot depăşirea a fost cauza. Un autoturism care a efectuat o astfel de manevră s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Două persoane cu răni grave au ajuns cu ambulanţa la spital.

Al patrulea accident s-a produs în jurul orei 18.00 pe DN 74A, în zona oraşului Abrud. Un şofer nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a răsturnat lângă şosea. Bărbatul se afla singur în maşină. A fost rănit şi dus la spitalul din Abrud.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite