Vezi aici rezultatul necropsiei nou născutului găsit mort pe pardoseala camerei de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit necropsiei, nou născutul a avut parte de o moarte neviolentă. FOTO: Arhivă
Potrivit necropsiei, nou născutul a avut parte de o moarte neviolentă. FOTO: Arhivă

Medicii legişti au efectuat necropsia nou născutului care a fost găsit, marţi seară, decedat pe pardoseala camerei de baie dintr-o locuinţă de tip familial din Alba Iulia. Conform acestora, moartea bebeluşului a fost neviolentă.

Potrivit concluziilor legiştilor, cauza probabilă a morţii bebeluşului a fost prematuritatea, decesul fiind neviolent.

Poliţia Alba Iulia a fost sesizată, marţi seară, de către dispeceratul Ambulanţei, cu privire la faptul că la o casă de tip familial din municipiul Alba Iulia a fost găsit un nou născut decedat.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în baia casei, pe pardoseală, lângă vasul de toaletă, se afla cadavrul nou născutului, iar din primele cercetări efectuate de poliţişti sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a rezultat că acesta a fost născut în toaleta casei de către S.F., o tânără de 21 de ani, din comuna Meteş, judeţul Alba.

„Tânăra acuza dureri mari, iar referentul de serviciu a anunţat serviciul de ambulanţă şi până la venirea acesteia a intrat în bucătărie pentru a-i face tinerei un ceai. Ambulanţa a sosit în foarte scurt timp de la solicitare, iar cei de pe ambulanţă, după ce au intrat în grupul sanitar al casei, au constatat că a avut loc o naştere spontană, cu fătul decedat. Au fost sesizate organele abilitate, respectiv  procuratura şi poliţia", se arăta, miercuri, într-un comunicat al DGASPC Alba.

Tânăra care a născut a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite