Vezi Alba Iulia de sus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi de Jules Verne şi zbori cu balonul deasupra oraşului! De astăzi şi până pe 12 septembrie, albaiulienii pot răspunde provocării intitulate „5 săptămâni în balon“, lansată de „Adevărul“ şi „Orange“.

Balonul Orange a survolat oraşul Blaj

Nu trebuie să vă miraţi dacă veţi observa un balon care survolează Alba Iulia. Ca să călătoriţi cu aerostatul, vă puteţi înscrie în concurs, până vineri, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Alba Iulia, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii.

Înscrierile continuă sâmbătă şi duminică şi puteţi profita de Caravana „Adevărul“, care va fi prezentă în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Puteţi câştiga o ascensiune cu balonul în weekend, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă.

Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.

Recomandarea organizatorilor: purtaţi îmbrăcăminte sport şi nu uitaţi aparatul de fotografiat sau camera de filmat! Balonul cu care vor zbura câştigătorii va fi ridicat la o înălţime de 50 de metri. Indiferent de vreme, în balon vor urca două persoane care vor fi însoţite de un instructor, iar călătoria va fi una plăcută şi sigură.

Fii pe fază! A început aventura

Caravana 5 săptămâni în balon a ajuns în Alba Iulia. Vino în weekend pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie, în orice Orange shop sau Orange store, până vineri, şi poţi câştiga un loc în nacela.

Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul, în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti.

Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange, de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange, de pe Twitter.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite