VIDEO Valentin Jucan a demisionat din PDL Alba după validarea ca membru CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Alexandru Jucan a demisionat din partid
Valentin Alexandru Jucan a demisionat din partid

Valentin Alexandru Jucan a anunţat oficial, vineri, că a demisionat din PDL Alba pentru a prelua postul de membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Declaraţia a fost făcută la Alba Iulia, la sediul organizaţiei judeţene a partidului.

„Cea mai bună decizie este aceea de a separa cu claritate tot ceea ce înseamnă politic, tot ceea ce nu este compatibil cu legea, cu principiile care stau la baza funcţionării CNA. Acolo, munca pe care o am pentru un mandat de şase ani o voi face cu corectitidine. Va trebui să mă acomodez şi să mă ridic la înălţimea valorilor din CNA“, a spus Valentin Alexandru Jucan. Acesta a fost până în prezent consilier la cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Valentin Alexandru Jucan a fost votat marţi de Parlament, alături de candidatul UDMR Lorand Turos, pentru a deveni membru în CNA, funcţie care echivalează cu ce ade secretar de stat. Alături de aceştia a mai fost nominalizat Mihail Mariu Badea (PDL) pentru calitatea de membru supleant al CNA.

Jucan este absolvent al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca şi a fost susţinut pentru postul de membru CNA de senatorul Alexandru Pereş, vicepreşedinte al PDL Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite