Chestorul Ioan Căbulea instalat la comanda IPJ Alba. Obiectivele principale sunt evaziunea fiscală şi crima organizată (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a fost instalat oficial, astăzi, la conducerea IPJ Alba în prezenţa secretarului de stat Ioan Dascălu. Acesta din urmă a fost până astăzi şeful lui Căbulea în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Citiţi şi: Chestorul Ioan Căbulea revine la conducerea IPJ Alba după 12 ani

Postul a devenit vacant după promovarea comisarului şef Tudor Grindean în postul de director de cabinet al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, structură condusă de secretarul de stat Ioan Dascălu.

De altfel, acesta din urmă a participat la evenimentul de astăzi de la IPJ. „Apreciez activitatea fostului comandant. Rezultatele sunt în linii mari bune. Situaţia operativă este stăpânită corespunzător de cadrele IPJ. Am ferma convingere că plusul de experienţă al domnului Căbulea va contribui la o şi mai bună eficentizare a activităţii instituţiei. Este loc de mai bine şi sunt multe lucruri de îmbunătăţit. A fost numit în funcţie la cererea lui“, a spus Ioan Dascălu.

Întrebat dacă are ceva să îi reproşeze fostului comandant Tudor Grindean, secretarul de stat a precizat că s-a constatat o creştere a numărului de furturi şi a completat că situaţia este generală la nivel naţional.

image

Ioan Căbulea a declarat că principalele sale obiective sunt creşeterea nivelului de siguranţă al cetăţenilor, combaterea evaziunii fiscale şi destructurarea grupărilor de crimă organizată. „Am dorit să revin în Alba Iulia pentru că familia mea a locuit permanent aici. Principalele obiective sunt creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului, combatarea evaziunii fiscale şi destructurarea structurilor de crimă organizată“, a spus Ioan Căbulea.

Noul comandant a mai spus că va urma o perioadă de evaluare a activităţii tuturor structurilor subordonate în funcţie de care va lua decizii privind schimbarea unor persoane din funcţiile pe care le ocupă în prezent.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite