VIDEO Accident LIVE pe DN1 între un TIR şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a ajuns în şanţul de la marginea drumului
Autoturismul a ajuns în şanţul de la marginea drumului

Un conducător auto a surprins pe DN1, în judeţul Alba, un accident rutier în direct cu un TIR şi un autoturism. Filmuleţul a fost postat pe site-ul trafictube, unde a provocat numeroase comentarii iar şoferul autoturismului implicat oferă explicaţii.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 17 decembrie, pe DN1, km 430, pe teritoriul comunei Unirea. Şoferul autoturismului Volkswagen Touran a reuşit în ultimul moment să evite impactul cu remorca TIR-ului. Autoturismul a fost acroşat şi a ajuns în şanţul de la marginea drumului.

Iată cum explică şoferul autoturismului accidentul:

“Mulţumesc Poliţiei Rutiere Aiud, echipajului de Ambulanţă şi Serviciului Urgenţe Spital Aiud. În primul rând vă anunţ că suntem în afară de orice pericol. Vreau să precizez ca nu aveam viteză, am vazut că remorca tirului îmi iese în faţă şi am încercat cât am putut să evit.

Din păcate nu am putut face nimic, am frânat, am tras lângă şanţul din dreapta. Aveam centurile, copilul era din fericire legat în scaunul lui. Revizia, cauciucuri de iarna noi,  tot pregatit pentru drumul Italia-Romania la reprezentanţa VW, cred ca ne-a ajutat“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite