Urmărire şi focuri de armă pentru prinderea unui suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au fost nevoiţi să facă uz de armă aseară pentru a reţine un suspect ce nu a oprit autoturismul pe care îl conducea la semnalul agenţilor rutieri.

Alexandru L. M. (23 de ani), conducător auto al unei autoutilitare, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, depăşindu-i şi oprind la o distanţă de câteva zeci de metri de locul unde se aflau oamenii legii. Bărbatul a coborât din maşină, a abandonat-o şi a luat-o la fugă. Evenimentul a avut loc pe raza oraşului Alba Iulia.

„Deoarece bărbatul nu a oprit nici de această data la somaţia verbală a poliţiştilor care se aflau pe urmele sale, aceştia au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care conducătorul auto s-a oprit, fiind prins şi imobilizat de către poliţişti. În demersurile pentru conducerea şoferului vinovat la sediul poliţiei pentru investigaţii, echipajul din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a fost sprijinit de către poliţişti rutieri şi de ordine publică“, a declarat Isabela Kapolnai, purtător de cuvât al IPJ Alba.

După imobilizarea tânărului s-a constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut, iar autoutilitara pe care o conducea figurează ca fiind furată.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite