Alba Iulia: Universitatea „1 Decembrie 1918” a fost luată cu asalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Universitatea „1 Decembrie 1918” a fost luată cu asalt
Alba Iulia: Universitatea „1 Decembrie 1918” a fost luată cu asalt

Astăzi, a fost prima zi de înscriere pentru admiterea la Universitatea „1 Decembrie 1918”. Tinerii care au trecut cu bine bacalaureatul s-au prezentat cu dosarul la comisiile de înscriere încă de la prima oră a dimineţii.

 „Tinerii au venit chiar mai repede de ora 9.00, oră la care se deschide casieria. Celălalte universităţi din ţară au început înscrierile mai devreme decât noi şi tinerii au avut timp să îşi depună deja dosarul în celalate centre. Aceasta este una dintre cauzele numărului mare de candidaţi încă din prima zi de înscrieri”, a explicat prorectorul universităţii din Alba Iulia, Lucia Căbulea.
La prima oră a dimineţii cele mai solicitate domenii de admitere au fost cele din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice. La majoritatea facultăţiilor admiterea se face pe baza dosarului iar tinerii au posibilitatea să traecă pe fişa de admitere mai multe opţiuni în ordinea preferinţelor. Înscrierile la universitatea albaiuliană se vor încheia în data de 27 iulie.
În data de 30 iulie vor fi afişate rezultatele admiterii. În perioada 30 iulie-6 august se va face înmatricularea candidaţilor admişi pe locurile subvenţionate şi cu taxă. Candidaţii admişi pe locurile cu taxă se pot înmatricula şi în perioada 7 -21 august.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite