Alba Iulia: Certificat de calitate pentru Universitatea „1 Decembrie 1918”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Certificat de calitate pentru Universitatea „1 Decembrie 1918”
Alba Iulia: Certificat de calitate pentru Universitatea „1 Decembrie 1918”

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit astăzi certificatul de management al calităţii, ISO 9001, care reprezintă o garanţie a calităţii sistemului de învăţământ universitar albaiulian.

Potrivit prorectorului Lucia Căbulea, ţelurile şi obiectivele acestui program vin să îmbunătăţească sistemul de învăţământ. Univeristatea albaiuliană a optat pentru obţinerea acestui certificat din mai multe motive, cum ar fi creşterea eficienţei în cadrul universităţii, acces la informaţii, dar şi faptul că instituţiile sau companiile care au standardul ISO 9001 implementat sunt favorizate în piaţă.

„Feedback-ul de la studenţi este analizat cu regularitate pentru a cunoaşte cât mai bine cerinţele acestora şi eventualele modificări comportamentale. Pe baza acestor informaţii, obiectivele sunt schimbate, încercându-se astfel satisfacerea acestor nevoi. În acest fel, eforturile universităţii se trasformă în conformitate cu cerinţele pieţei”, a spus prorectorul Lucia Căbulea.

Astăzi la Alba Iulia după înmânarea certificatului, invitaţii au luat parte la un seminar intitulat „11 ani de calitate cu TUV Rheiland în România – Certificarea Sistemelor de Management Integrat şi a Instituţiilor Publice din România”. Multe organizaţii cer ca orice colaborator să posede obligatoriu un certificat ISO 9001:2008.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite