Alba Iulia: Peste 1.000 de studenţi au confirmat locul la Universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Peste 1.000 de studenţi au confirmat locul la Universitate
Alba Iulia: Peste 1.000 de studenţi au confirmat locul la Universitate

Astăzi a fost ultima zi în care tinerii care au fost admişi pe locurile subvenţionate la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au avut posibilitatea să confirme dacă vor urma cursurile acestei instituţii de învăţământ superior.

Prorectorul Universităţii din Alba Iulia, Lucia Căbulea, a declarat că la sfârşitul penultimei zile de înmatriculare peste 1.000 de tineri au făcut cerere de înscriere şi au prezentat actele necesare pentru a putea urma cursurile universitare la Alba Iulia.

Locurile fără taxă au fost ocupate

„Locurile bugetate au fost ocupate în totalitate. Până la jumătatea ultimei zile de înscriere s-au mai înmatriculat peste 100 de tineri. Pentru candidaţii care au fost admişi pe locurile cu taxă perioada de înmatriculare este mai lungă. Aceştia mai au timp să se hotărască până pe data de 23 august”, a mai spus Lucia Căbulea.

Prorectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” a declarat că anul acesta va fi organizată şi o a doua sesiune de admitere. „Cel mai probabil de la 1 septembrie universitatea va organiza şi o sesiune de admitere de toamnă pentru ocuparea locurilor cu taxă rămase libere”, a mai explicat Lucia Căbulea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite