Alba Iulia: Uniriştii privesc încrezători apropiatul redebut în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Uniriştii privesc încrezători apropiatul redebut în Liga I
Alba Iulia: Uniriştii privesc încrezători apropiatul redebut în Liga I

Atmosfera din sânul nou-promovatei în Liga I FC Unirea Alba Iulia este relaxată înaintea partidei de sâmbătă cu FC Braşov, care va marca redebutul formaţiei din municipiul-reşedinţă de judeţ în eşalonul de elită al fotbalului românesc. Citiţi şi: Florin Dan: „Vrem să debutăm cu o victorie în partida cu FC Braşov" Viorel Moldovan: „Putem trece de Unirea Alba Iulia”

În ciuda statutului de nou-promovată, jucătorii unirişti vor să fie la înălţime încă de la început.

„Va fi un meci dificil cu Braşovul având în vedere faptul că pentru mulţi dintre acesta reprezintă prima confruntare de pe prima scenă fotbalistică a ţării. Cu toate astea nu trebuie să fim complexaţi, trebuie să ne mobilizăm. Unitatea grupului şi încrederea în forţele proprii ar putea fi cheia succesului nostru sâmbătă în partida cu FC Braşov”, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, fundaşul central Andrei Poverlovici.

Falub speră să învingă

La rândul său antrenorul principal Adi Falub este conştient de forţa adversarului de sâmbătă de pe stadionul Cetate.

„FC Braşov este o echipă bună, cu susţinere financiară consistentă, cu un antrenor cu o carte de vizită bună ca jucător şi să nu uităm că această formaţie a fost pregătită până în vară de actualul selecţioner, Răzvan Lucescu. Eu sper să trecem cu bine de tracul primului meci, să abordăm cu încredere noul sezon încă din start pentru că pe cât de mult ne-am dorit să ajungem să fim la acest nivel la fel de dificil ne va fi să ne menţinem aici. Cel mai important este de acum înainte să fim competitivi şi să ne batem de la egal la egal cu toate competitoarele pe care le vom întâlni, inclusiv cu FC Braşov, evident. Am încredere în jucători şi îmi propun în primul rând să le insuflu şi lor această încredere, pentru că doar cu încredere în ceea ce ştim că ştim, fotbalistic vorbind, putem reuşi”, a spus tehnicianul Adrian Falub.

Partida FC Unirea Alba Iulia – FC Braşov, din prima etapă a Ligii I, ediţia 2009-2010, se va disputa sâmbătă de la ora 18.00 pe stadionul „Cetate”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite