Alba Iulia: "Ador fântâna arteziană din Parcul Unirii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Elena Cleţiu, în vârstă de 50 de ani, şi-a dedicat o bună parte din viaţă pentru a găti persoanelor nevoiaşe. Este cel mai vechi angajat al cantinei sociale din Alba Iulia, petrecându-şi mai bine de 20 de ani în compania unor oameni deosebiţi. De peste 13 ani, „condimentează” mâncarea pentru cei săraci cu multă dragoste şi pasiune.

Alba Iulia frumoasă: „Îmi place foarte mult oraşul. M-a atras încă de mic copil. Mama mea avea un frate care locuia aici, iar în vacanţe întotdeauna veneam la Alba Iulia. În ultima vreme s-a contruit mult, s-au pavat trotuarele, drumurile. Ador fântâna arteziană din Parcul Unirii. Într-un cuvânt, Alba Iulia e un oraş frumos”.

Alba Iulia urâtă: „Mi se pare că nu mai este un oraş atât de sigur. Spre exemplu, înainte de 1989, nu îmi era frică să umblu seara pe stradă. Acum, dacă se întâmplă să mă apuce seara pe undeva, merg acasă doar cu taxi”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite