Unirea Alba Iulia – Steaua Bucureşti: Meciul anului pe Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blaz Sliskovic, antrenor Unirea Alba Iulia
Blaz Sliskovic, antrenor Unirea Alba Iulia

FC Unirea Alba Iulia va întâlni sâmbătă de la ora 17.00 echipa Steaua Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I la fotbal. Uniriştii vin după o prestaţie bună în fieful liderului, CFR Cluj.

FC Unirea a pierdut la Cluj în minutul 90, dar speră să profite de forma mai slabă a Stelei din ultimele două etape şi să obţină toate cele trei puncte.
Antrenorul uniriştilor, Blaz Sliskovic speră ca invincibilitatea Unirii în faţa Stelei de pe teren propriu în Liga I să se prelungească şi după această partidă.

„Unirea joacă să se salveze de la retrogradare, pe noi nu ne interesează cine câştigă campionatul. Sper să nu câştige nici de data asta Steaua la Alba Iulia, să câştigăm noi, în nici un caz să facem egal”, a declarat tehnicianul bosniac pentru unireafc.ro.

Acesta a făcut un apel la suporteri şi la jucătorii săi, să se dedice total în această partidă, pentru a putea obţine victoria. „La Alba Iulia vine una dintre cele mai mari echipe din România şi ne aşteptăm la un stadion arhiplin. Suporterii trebuie să creadă în noi şi să ne susţină, pentru că doar împreună putem realiza ceea ce ne-am propus, şi anume să obţinem un rezultat mare cu Steaua. Jucătorii mei trebuie să fie foarte determinaţi, agresivi, să aibă o dorinţă mare de a face un rezultat bun, ambiţia noastră de a învinge trebuie să fie mai mare decât a lor, asta e tot ceea ce contează. O fi luat Steaua opt goluri în ultimele două meciuri, dar asta nu înseamnă automat că le vom da şi noi 3 sau 4. Unul ar fi de ajuns şi îl vom înscrie dacă ne vom concentra pe jocul nostru!”, a încheiat Sliskovic.

Ionuţ Bălan, fost echipier al lui Dinamo, rivala de-o viaţă a Stelei, priveşte meciul de sâmbătă fără nici o semnificaţie aparte, dar recunoaşte că este extrem de important. „La Cluj am fost extrem de aproape de o surpriză şi sper să o reuşim în faţa Stelei. Meciul este decisiv atât pentru noi cât şi pentru ei, un egal nu ar mulţumi niciuna dintre echipe”, a declarat purtătorul tricoului cu numărul 17.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite