Alba Iulia: Trei fotbalişti de la Unirea se reîntâlnesc cu Steaua după trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Trei fotbalişti de la Unirea se reîntâlnesc cu Steaua după trei ani
Alba Iulia: Trei fotbalişti de la Unirea se reîntâlnesc cu Steaua după trei ani

Cel mai constant jucător al Unirii din acest sezon, mijlocaşul Călin Cristea se va reîntâlni, după trei ani, cu echipa Steaua Bucureşti. În 9 noiembrie 2006, în Ghencea, Steaua dispunea la limită, scor 2-1, de Unirea, în optimile Cupei României.

Dintre cei care au evoluat atunci în Ghencea, în lotul Unirii se mai regăsesc doar C. Cristea, Rotaru şi Dâlbea.

“Eram o echipă neexperimentată şi acest lucru ne-a costat. Practic ne-am bătut singuri. Acum e altceva, competiţiile sunt diferite, ne-am întărit, suntem un lot omogen şi avem multă încredere în forţele proprii”, a spus Cristea. Acesta este însă conştient de forţa adversarului de luni din Ghencea.

„Avem un moral excelent“


“Ne aşteaptă un meci foarte dificil în Ghencea, Steaua joacă altceva de când a fost preluată de Stoichiţă, sub comanda căruia se regăsesc jucători foarte buni. Noi avem un moral excelent după remiza cu CFR Cluj, suntem un grup unit şi mergem în Ghencea să jucăm fotbal. Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, spune Cristea, care a bifat toate cele 12 meciuri jucate anul acesta de Alba în Liga I.

Pe vremea junioratului, Cristea a fost coleg la lotul naţional cu Eric Bicfalvi, Andrei Ionescu şi Cezar Lungu, toţi în prezent la Steaua Bucureşti. “Campionatul este foarte echilibrat, cu echipe de aceeaşi valoare. Contează mult inspiraţia şi, în unele meciuri, norocul. Cred că avem valoare să ne salvăm, important este să adunăm cât mai multe puncte până la finalul turului, să putem rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării”, este de părere talentatul jucător în vârstă de 21 de ani, originar din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite