Alba Iulia: „Unii oameni distrug bunurile oraşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: „Unii oameni distrug bunurile oraşului“
Alba Iulia: „Unii oameni distrug bunurile oraşului“

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Răzvan şi Daria formează o pereche redutabilă de dansatori sportivi, care îmbină energia şi experienţa lui Răzvan cu forţa şi tehnica Dariei.

Răzvan Pavel

Alba Iulia frumoasă:
“Îmi place Alba Iulia pentru că este un oraş în care avem locuri frumoase, parcuri şi spaţii de joacă amenajate pentru copii. Îmi mai place faptul că în Alba Iulia sunt oameni destul de prietenoşi, liniştiţi şi sociabili.”

Alba Iulia urâtă:
“Mă deranjează faptul că unii oameni se gândesc numai la ei şi, în loc să păstreze bunurile oraşului, le distrug. Mai sunt şi şoferi care, în loc să-şi parcheze maşinile în spaţiile special amenajate pentru aşa ceva, le lasă unde vor.”

Daria Dobrotă

Alba Iulia frumoasă:
“Absolut tot îmi place la oraşul meu natal. Îmi place însă, în mod special, Cetatea, pentru că e un loc istoric, deosebit de restul oraşului, care mă atrage mereu. Mă plimb prin zona cetăţii cu mare plăcere ori de câte ori am ocazia.”

Alba Iulia urât:
“Nu-mi place aglomeraţia, nu e un oraş aşa liniştit cum aş vrea, am impresia uneori că sunt prea mulţi oameni. De asemenea, cred că Alba Iulia ar putea să fie un oraş mai curat, dacă toţi locuitorii ar păstra curăţenia.”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite