Un bărbat din Argeş a fost prins de două ori de poliţiştii din Alba, băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă: Controale Poliţia Rutieră
Arhivă: Controale Poliţia Rutieră

Un bărbat din comuna Bâscov, judeţul Argeş a fost depistat de două ori de poliţiştii din judeţul Alba băut la volan. Cu toate că la prima abatere i-a fost confiscat permisul, bărbatul şi-a continuat nestingherit călătoria la fel de băut.

La sfârşitul săptămânii trecute S.D. de 44 ani din Argeş, a intrat în atenţia poliţiştilor după ce aceştia s-au sesizat despre faptul că un autoturism, care circula din direcţia Sibiu spre Sebeş, are un mers sinuos, existând suspiciunea că şoferul acestui autoturism se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au încercat să oprească autoturismul, însă bărbatul a refuzat. După ce l-au urmărit circa 5 kilometri, la intrarea în municipiul Sebeş, poliţiştii au reuşit să îl oprească. întrucât bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest, a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde în prezenţa echipei medicale de gardă, a refuzat să se supună recoltării

Cercetările continuă de către  această subunitate de poliţie, lui S.D. întocmindu-i-se  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii  de „refuz de a se supune recoltării probelor biologice sau testarii aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei“.

Prins băut şi fără permis

După puţin timp aceeaşi persoană a fost depistată, în municipiul Aiud pe strada Transilvaniei, în timp ce gonea cu autoturismul având o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 1.30 Mg/L alcool pur, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii aiudeni, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut în vederea anulării, conform dovezii eliberate de Poliţia Municipiului Sebeş, pentru  săvârşirea infracţiunii de „refuz de a se supune recoltării probelor biologice sau testarii aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite