Un bărbat din Alba Iulia a sfidat poliţia de două ori într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 34 ani a fost depistat în trafic, ieri după amiază, de poliţiştii Serviciului Rutier din Alba Iulia în timp ce conducea fără permis un autoturism. Şoferul a "recidivat“ câteva ore mai târziu, în jurul orei 01.00.

Dorin D., de 34 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia a fost depistat, ieri după amiază, de poliţiştii rutieri în trafic, în timp ce a condus un autoturism proprietate personală. Din verificarea documentelor a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.

De asemenea, în urma testului cu aparatul etilotest efectuat conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aer expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.    

Aceeaşi persoană a fost depistată de poliţiştii rutieri în jurul orei 01.00 noaptea, în timp ce conducea acelaşi autoturism şi se afla tot sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind condus din nou la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.    

Asupra bărbatului se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere“ şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite