UPDATE Un bărbat de 50 de ani şi-a omorât în bătaie mama de 89 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Vadu Moţilor şi-a omorât în bătaie propria mamă. Nicolae Danciu (50 de ani) a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore ca principal suspect în moartea violentă a mamei acestuia Irina Danciu, de 89 de ani.

UPDATE 17.00 Tribunalul Alba a emis mandat de arest preventiv pe numele bărbatului acuzat de omor calificat. Nicolae Danciu va sta cel puţin 29 de zile în centrul de arestare preventivă al IPJ Alba.

Oribila crimă a avut loc în urmă cu trei zile, la domiciliul victimei. Bărbatul a încercat să ascundă fapta sa şi a organizat înmormântarea femeii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Un localnic care a participat la priveghi a observat urme suspecte pe faţa femeii şi a sesizat poliţia.

În urma examinării sumare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezenta o plagă la nivelui feţei şi mai multe echimoze la nivelul membrelor inferioare. Concluziile necropisie au indicat faptul că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei respiratorii consecutive unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale, leziunile fiind produse, cel mai probabil, cu corpuri dure.

Nicolae Danciu a fost părăsit de familie datorită comportamentului violent. Localnicii susţin că era mai mult beat şi că agresat-o de mai multe ori pe mama lui. Bărbatul va fi prezentat astăzi judecătorilor de la Tribunalul Alba pentru arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite