Alba Iulia: Ultimele emoţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Ultimele emoţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului
Alba Iulia: Ultimele emoţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

Astăzi, la Centrul unic de examinare de la Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa” s-a desfăşurat ultima probă a examenului de bacalaureat,  în cea de-a doua sesiune din acest an.

La sesiunea de toamă a examenului s-au înscris peste 860 de absolvenţi de liceu, de la zi sau de la seral. Cei mai mulţi candidaţi au susţinut proba scrisă la limba şi literatura română De asemenea la proaba scrisă la matematică au fost mai multe lucrări, deoarece o parte dintre cei care au susţinut examenul de bacalaureat în prima sesiune nu au reuşit să obţină la acel moment nota minimă 5.00.

“Un număr marer de elevi care au repetat examenul de bacalaureat s-a înregistrat la proba de matematică, care s-a desfăşurat luni”, a spus inspectorul Dan Cherecheş de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Numărul candidaţilor la probele practice a fost mai mic decât la cele scrise, astfel încât la proba de ieri din cei 250 de elevi înscrişi au susţinut examenul doar 211 tineri.

 Primele rezultate la probele scrise ale acestui examen vor fi afişate, vineri, în data de 28 august. În aceaşi zi candidaţii care nu vor fi mulţumiţi de nota obţinută vor putea face contestaţie. După reevaluarea lucrărilor şi soluţionarea contestaţiilor, în data de 2 septembrie,  vor fi afişate şi rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni de bacalaureat din acest an.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite