Trupa Dirty Shirt concertează la Club Space în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa "Dirty Shirt"
Trupa "Dirty Shirt"

Trupa Dirty Shirt va concerta mâine seară la Alba Iulia în Club Space. Trupa se află într-un turneu de promovare noului album „Same Shirt Different Day“, „Dirty Tour“.

Săptămâna trecută a avut loc lansarea oficială a noului album al trupei „Same Shirt Different Day“, de pe care au fost deja lansate două videoclipuri – „Pitbull“ şi „Manifest“. Trupa maramureşană, Dirty Shirt se află la al doilea material discografic care apare la 10 ani de la primul album. Este vorba de un album underground care cuprinde 10 piese şi la care membrii trupei au muncit un an de zile.

Componenţii formaţiei au înregistrat şi mixat materialul discografic în studioul Kallaghan din localitatea franceză Nice, iar masterizarea a fost făcută în Statele Unite ale Americii, la West West Side Music, unde au mai lucrat trupe precum Chemical Brothers, Sepultura, Fat Boy Slim, şi mulţi alţii.

Concerte în luna februarie

Noul album al trupei Dirty Shirt poate fi comandat prin email la info@dirty/shirt.com, iar cei care îl comandă pot beneficia de intrare gratuită la unul dintre concertele trupei care se află în această perioadă în turneu naţional. În luna februarie, concertele sunt programate astfel: 26 - Cluj Napoca, 27 - Alba Iulia şi 28 - Deva. Preţul unui bilet este de 8 lei. Cei interesaţi pot afla informaţii de pe site-ul oficial al trupei: www.dirty-shirt.com.

Trupa Dirty Shirt este formată din Dan Crăciun – voce, Mihai Tivadar – clape, maşini, voce, Cristian Bălănean – chitară, Pal Novelli – bas şi Vlad Toca – tobe, voce şi Robert Rusz – voce. Trupa a fost înfiinţată în urmă cu 12 ani, moment în care a fost realizat şi primul demo, intitulat „Alone“. Dirty Shirt a participat la numeroase festivaluri-concurs din ţară şi a câştigat multe premii.

Iubitorii rock-ului sunt aşteptaţi de la ora 20.00 în club Space din Alba Iulia, iar intrarea costa 8 lei. Concertul va avea loc sâmbătă, 27 februarie. Clubul se află în cartierul Cetate din Alba Iulia, în zona pieţei.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite