Trişorii nu renunţă la copiat. Patru elevi au fost eliminaţi la ultima probă a Bacalaureatului de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii eliminaţi la ultima probă a Bacalaureatului, cea a profilului şi a specializării, au  fost examinaţi în centrul de la Grupul Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Abrud. I-au trădat telefoanele mobile şi fiţuicile.

Patru elevi  au fost poftiţi afară din sală la ultima probă a Bacalaureatului de toamnă, pentru că au încercat să se ajute de copiuţe în rezolvarea subiectelor. Toţi au fost examinaţi la Grupul Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Abrud, potrivit lui Dan Cherecheş, inspectorul şcolar responsabil cu derularea examenului în Alba. 

Unii nu au predat telefoanele mobile la intrarea în examen, alţii au fost depistaţi de supraveghetori cu clasicele fiţuici.

Absolvenţii de liceu au putut alege la ultima probă a Bac-ului, în funcţie de profil şi specializare, între materii precum geografie, folosofie, economie, biologie, chimie, fizică, informatică, logică sau sociologie.

Dintre cei 1.366 candidaţi înscrişi, 364 nu şi-au făcut apariţia la examen.

În total, în Alba, au fost excluşi la probele scrise ale examenului de maturitate de toamnă zece tineri, toţi pentru tentative de fraudare.
 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite