Alba Iulia: Trenuri blocate la Teiuş (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Trenuri blocate la Teiuş (UPDATE)
Alba Iulia: Trenuri blocate la Teiuş (UPDATE)

Mai multe trenuri au fost oprite în această după amiază în gara din Teiuş de greva spontană a personalului de la CFR infrastructură, care nu şi-au primit salariile.

Potrivit şefului gării din Teiuş, Cornel Suciu, unul dintre  trenuri care a staţionat pentru mai mult timp venea de la Arad iar celălalt de la Oradea. La Teiuş cele două s-au unit şi au format Intercity-ul  532 Arad –Bucureşti Nord, care a rămas blocat la Teiuş.
Un alt tren, Personalul Vinţu de Jos- Cluj Napoca, a fost şi el mai apoi oprit în Teiuş. „Până la încheierea acţiunii colegilor de la infrastructură,  nici un tren nu mai pleacă din Gara Teiuş”, a spus Cornel Suciu.
Acesta a mai spus că pasageri au fost anunţaţi de acestă situaţie şi sfătuiţi  să caute alte mijloace de transport. „Celor din tren li s-a spus că li se vor da înapoi banii pentru distanţa rămasă neparcursă. Sunt situaţii neplăcută pentru călători dar era de aşteptat un astfel de protest, mai ales că în urmă cu doar câteva săptămâni s-a creat un precedent. Atunci trenurile au rămas blocate la Bucureşti ”, a mai spus Cornel Suciu.
Mai multe trenuri au fost oprite în această după amiază şi în gările din Braşov şi Sibiu

Angajaţii CFR au reluat lucrul după aproximativ două ore, iar trenurile au putut pleca din gara Teiuş. Suspendarea protestului spontan a avut loc în jurul orei 17.00.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite