Trei fotbalişti de la Cuprirom Abrud, cercetaţi pentru lovire după ce au agresat un arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul a reclamat faptul că a fost agresat. FOTO: Arhivă
Arbitrul a reclamat faptul că a fost agresat. FOTO: Arhivă

Poliţia din Abrud a fost sesizată, în 14 aprilie, de către un arbitru tuşier de 27 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.20, la terminarea meciului de fotbal dintre Cuprirom Abrud şi CSO Cugir, a fost înjurat, scuipat şi lovit cu pumnii de către trei tineri.

UPDATE: Cei trei tineri sunt fobalişti legitimaţi la formaţia Cuprirom Abrud: Cătălin Corpade (21 ani, din Roşia Montană), Raul Lungu (21 ani, Alba Iulia) şi Cosmin Stan (25 de ani, din Cîmpeni). Aceştia sunt acuzaţi că l-au înjurat, scuipat şi l-au bătut pe arbitrul asistent Rareş Chiorean.

Comisia de Disciplină a AJF Alba a sancţionat clubul Cuprirom Abrud cu o penalitate de 250 lei, iar Dan Felea, directorul tehnic al echipei, a fost suspendat pentru 6 luni şi amendat cu 500 lei. Dintre fotbalişti au fost sancţionaţi Cătălin Corpade şi Eugen Nagy, care au primt câte 16 etape de suspendare şi au fost amendaţi cu câte amendă 120 lei.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii care asigurau măsurile de ordine cu ocazia meciului de fotbal.

Faţă de C.C, de 21 de ani, din Roşia Montană, L.R.A., de 21 de ani, din Alba Iulia şi S.C., de 25 de ani, din Cîmpeni sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite