Trei tineri din Cugir arestaţi preventiv pentru crimă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Cugir au fost aresataţi preventiv miercuri seara de Tribunalul Alba pentru omor şi violare de domiciliu. Sunt acuzaţi că au bătut un bătrân care a murit la spital.

UPDATE 2: Comunicat din partea Ministerului Public: „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au solicitat, la data de 19.10.2011, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpaţilor MIRCA GHEORGHE, MITACHE ANDREI CONSTANTIN şi CHEŢA ALIN CLAUDIU sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu. Magistraţii Tribunalului Alba au admis cererea procurorilor şi au dispus, la aceeaşi dată, emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele inculpaţilor, pentru o perioadă de 29 zile.

Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat  faptul că, în seara zilei de 17.10.2011, inculpaţii Mirca Gheorghe, Mitache Andrei Constantin şi Cheţa Alin Claudiu au pătruns fără drept în curtea şi locuinţa victimei N. I. (în vârstă de 62 ani), după care i-au aplicat victimei mai multe lovituri peste corp, cu diverse obiecte contondente şi ascuţit – tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.“

UPDATE 1: Numele celor trei suspecţi sunt: Mirca Gheorghe, Mitache Andrei Constantin şi Cheţa Alin Claudiu.

M. Andrei, de 24 ani, M. Gheorghe, de 29 ani si C. Alin, de 23 de ani, toţi din Cugir, sunt acuzaţi de omor şi violare de domiciliu. Potrivti IPJ Alba, cei trei tineri s-au deplasat la domiciliul victimei şi, în urma unor discuţii contradictorii avute cu aceasta în curtea locuinţei, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi în zona toracică după care au transportat victima în interiorul locuinţei unde au abandonat-o pe podea. Ioan Nae, de 62 de ani, a decedat la spital.

„În data de 18.10.2011, s-a reuşit prinderea lui M. Andrei care a fost reţinut de către procurori pentru o perioadă de 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind depus in Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al I.P.J. Alba. La data de 19.10.2011, poliţiştii au reuşit depistarea şi reţinerea lui M. Gheorghe si C. Andrei. 

În cursul aceleiaşi zile inculpaţii M. Andrei, M. Gheorghe si C. Alin au fost prezentaţi Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă, instanţa de judecată însuşindu-şi propunerea procurorilor, pe numele celor 3 fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o durata de 29 zile“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba. Autorii crimei riscă până la 20 de ani de închisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite