Sentinţă la Curtea de Apel: Trei dintre funcţionarii de la DGFP Alba rămân în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre funcţionarii de la DGFP Alba, judecaţi în dosarul „Pomponio“ au cerut luni Curţii de Apel Alba Iulia eliberarea din arest preventiv. Ioan Dobra, Mihail Sârbu şi Ioan Ispas au solicitat magistraţilor impunerea interdicţiei de a părăsi ţara sau localitatea de domiciliu.

Al patrulea inculpat în dosar aflat în arest preventiv, Dorin Conţan, nu a formulat cerere de eliberare din arest. Instanţa Curţii de Apel a respins cererile celor trei inculpaţi. Decizia poate fi contestată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Termenul următor în dosarul „Pomponio“ va fi în 26 ianuarie, când ar trebui audiaţi cei patru funcţionari de la Finanţe. Şase inculpaţi, foşti şi actuali angajaţi ai societăţii Pomponio SA au fost condamnaţi într-un dosar disjuns la pedepse cu închisoare cu suspendare între 1 an şi opt luni, respectiv trei ani.

Au mai rămas în primul dosar şapte inculpaţi, doi din lotul „Pomponio“ (Cosmin Limbean şi de Ramona Maria Achimaş), funcţionarii de la DGFP Alba şi omul de afaceri Eugen Lepădat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite