Trei tineri arestaţi pentru tâlhării în serie la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Trei tineri din Alba Iulia au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie. Aceştia sunt suspecţi în trei infracţiuni de tâlhărie şi un furt produse pe raza oraşeului Alba Iulia.

Poliţia a fost sesizată luni, 15 octombrie, de către un bărbat de 42 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, cu privire la faptul că în noaptea de 12/13.10.2012, în jurul orelor 0,30, în timp ce se deplasa pe strada Septimiu Severus din Alba Iulia, a fost atacat de persoane necunoscute care i-au aplicat lovituri în zona capului după care i-au sustras din buzunar telefonul mobil şi portmoneul în care avea 90 de lei, cartea de identitate şi două carduri bancare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a rezultat că autorii infracţiunii de tâlhărie sunt Claudiu M., de 19 ani, din comuna Ighiu, S.I., un minor de 16 ani, din Ocna Mureş şi C.N., un minor de 16 ani, din comuna Corbii Mari, judeţul Dîmboviţa. Cei trei au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia în 14 octombrie, ca fiind principalii suspecţi de comiterea altor două tâlhării pe raza municipiului Alba Iulia şi a unui furt de motoscuter.

Tinerii au fost prezentaţi ieri, 15.10.2012, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea, prezentându-i instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 zile pentru Claudiu M. şi pentru o perioadă de 19 zile pentru cei doi minori.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite