Trei femei din Deva cercetate pentru furt de poliţişti din Alba. Una a fost arestată preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost arestată preventiv de Judecătoria Alba Iulia, iar alte două, toate cu domiciliul în oraşul Deva, sunt cercetate în lipsă pentru furt calificat. Cele trei femei au furat suma de 1.300 de lei din biroul unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Furtul a avut loc sâmbătă, 18 august 2012. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la producerea unui furt, de către trei femei, dintr-o societate comercială din. Echipa deplasată imediat la fața locului a constat faptul că se reclamă furtul sumei de 1.300 lei dintr-un birou. Polițiștii au reușit reținerea uneia dintre cele trei autoare, iar în urma legitimării s-a constat că aceasta este Georgeta Macingo de 45 de ani din Deva, județul Hunedoara.

S-a reușit identificarea şi a celorlalte două suspecte, acestea fiind B.M. de 34 ani și A.E. de 30 de ani, amândouă tot din Deva. Georgeta Macingo a fost prezentatată Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, propunerea fiind însușită de către Parchet. Duminică, femeia a fost prezentată instanţei de judecată, care a emis pe numele acesteia un mandat de arestare preventivǎ pentru o perioadǎ de 29 de zile.

„Pentru celelalte două suspecte, B.M. și A.E., în cursul zilei de luni, polițiștii vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și arestarea preventivă în lipsă”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite