Alba Iulia: Trasee montane marcate în Munţii Trascău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Trasee montane marcate în Munţii Trascău
Alba Iulia: Trasee montane marcate în Munţii Trascău

Clubul de Ecologie şi Turism Montan Albamont organizează în perioada 14-16 septembrie o tabără de refacere a marcajelor din Munţii Trascău. Tabăra este o acţiune de voluntariat la care se pot înscrie cei care iubesc muntele.

Programul activităţii începe de luni, iar tabăra de corturi va fi instalată pe platoul Bedeleu, în locul numit “Rogoaze”. Se vor reface trei trasee montane şi va fi marcat un nou traseu.

Marcajele de bandă galbenă vor fi reînoite între Cheile Aiudului – Rogoaze  şi peştera Huda lui Papară. Va fi refăcut şi traseul de cruce roşie între punctele Izvoarele – Poarta Zmeilor – Sălciua. Cel de-al treilea traseu care va fi refăcut este cel între Colţeşti – Rogoaze – Vânătările Ponorului.

 “Pe lângă refacerea traseelor deja existente acţiunea de voluntariat de săptămâna viitoare este importantă şi pentru că vor marca un nou traseu, care va putea fi mai apoi accesibil pentru turişti”, a spus reprezentantul Clubul de Ecologie şi Turism Montan Albamont, Lucian Macaveiu. Iubitorii muntelui care doresc să participe la această acţiune de voluntariat pot cere mai multe relaţii la email cetmalbamont@yahoo.com.

“Cei care doresc să participe trebuie să ne anunţe la acest sfârşit de săptămână pentru a putea identifica eventualele posibilităţi de transport”, a mai spus Lucian Macaveiu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite