Alba Iulia: Trandafiri din 70 de soiuri expuşi la "Ziua Rozelor" de la Ciumbrud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 27 iunie 2009, în localitatea Ciumbrud are loc o nouă ediţie a manifestării “Ziua Rozelor”. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba cu sprijinul Primăriei municipiului Aiud, Asociaţiei “Amicii Rozelor - Producătorii din Ciumbrud” şi al Asociaţiei Agricole “Afroda”.

Producatorii de trandafiri din Ciumbrud vor fi din nou în centrul atenţiei, alături de cei din Alba Iulia, Ocna Mureş, Aiud, Gâmbaş, Sâncrai, Colţeşti, Lancrăm şi Gârbova de Jos. Programul va debuta cu o paradă a florilor în care se vor încolona trăsuri şi maşini decorate cu flori şi majorete, care îşi vor etala frumuseţea în acordurile muzicii de fanfară.

Flower face painting


“La atelierul de  vor putea fi pictate, după dorinţă, flori de sezon, pe feţele vizitatorilor. Pentru specialişti şi nu numai va fi organizat un stand de carte de specialitate, care va oferi informaţii şi noutăti celor interesaţi de cultivarea florilor. Amatorii de produse cosmetice pe bază de plante vor descoperi o gamă variată de produse oferită de firme de specialitate”, se afirmă într-un comunicat de presă al Consiliului judeţean.
În cadrul manifestării vor fi expuşi peste 400.000 de trandafiri din mai mult de 70 soiuri cum ar fi: Imperatrice Farah, Queen Elisabeth Rose, Foc de tabără, Sachsen Grüss, Graham Thomas.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite