Alba Iulia: "Trăim într-un oraş tipic provincial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Trăim într-un oraş tipic provincial"
Alba Iulia: "Trăim într-un oraş tipic provincial"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Eugen Popa a lucrat opt ani în construcţii de maşini, la compartimentul proiectare. Ulterior, s-a specializat în turism şi a lucrat la fostul Oficiu Judeţean de Turism Alba aproximativ 14 ani. După Revoluţie, a menţinut agenţia de turism pe cont propriu, dar degringolada economică din Aiud, accentuată de la an, la an, a avut efect negativ asupra activităţii agenţiei. Aşa că s-a reprofilat în domeniul taximetriei. De aproape nouă ani este taximetrist în Alba Iulia.


Alba Iulia frumoasă: „Îmi place mult Alba Iulia pentru că are multă intimitate şi e un oraş curat, nu aşa aglomerat, un oraş tipic provincial. Îmi place foarte mult zona istorică a oraşului, dar şi albaiulienii, nişte oameni joviali, primitori”.

Alba Iulia urâtă: „Cum circul toată ziua, mă deranjează că există şi aici, ca peste tot, uscături. Mă refer la faptul că sunt anumiţi inşi care perturbează traficul rutier, prin felul cum parchează şi circulă, dar şi prin vocabular, prin modul de adresare”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite