Tragedie la Aiud: o tânără de 22 de ani, studentă la drept, a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la accidentul rutier
Imagine de la accidentul rutier

Tragedie într-o familie de medici din municipiul Aiud, judeţul Alba. Fiica acestora a decedat în urma unui grav accident de circulaţie ce a avut loc joi dimineaţă, pe DN1, la ieşirea din comuna Unirea spre Turda. Noemi Sepsi avea doar 22 de ani.

Accidentul s-a produs din vina victimei. Potrivit poliţiei, Noemi Sepsi a pierdut controlul volanului, probabil din cauza vitezei, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din oraşul Geoagiu, judeţul Hunedoara. În urma impactului autoturiosmul condus de bărbat a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Aiud.

Noemi Sepsi

Noemi Sepsi avea 22 de ani

Tânăra a fost accidentată grav şi a fost transportată la un spital din Cluj-Napoca, unde a decedat. Vestea morţii tinerei a răvăşit comunitatea din Aiud şi în special personalul de la Spitalul Municipal, unde lucrează cei doi părinţi ai acesteia. Marta Sepsi este medic pediatru, iar Lajos Sepsi este şeful secţiei de Chirurgie din unitatea medicală. Noemi Sepsi era student la Cluj-Napoca la Facultatea de Drept şi lucre la un cabinet de avocatură.

Pagina de pe Facebook a tinerei decedată este plină de mesaje de condoleanţe transmise de prieteni şi cunoscuţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite