Topul firmelor: Vezi care sunt cele mai tari companii din Alba GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topul firmelor 2010
Topul firmelor 2010

Compania Holzindustrie Schweighofer Sebeş, cu obiect de activitate în domeniu prelucării primare a lemnului este performera anului 2010 din toate punctele de vedere, potrivit topului întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie Alba.

Firma cu proprietari austrieci este departe de celelalte companii din Alba atât din punct de vedere a cifrei de afaceri cât şi profitului brut. Compania cu proprietari din Austria şi cu sediul în municipiul Sebeş a avut în 2010 un profit brut de 68 de milioane de euro, mai mare cu 180 la sută faţă de 2009, când s-a situat la valoarea de aproximativ 24 milioane de euro. Se clasează din acest punct de vedere în primele 10 companii din ţară. Cifra de afaceri a depăşit 250 de milioane de euro.

Topul firmelor 2010

Click pe poze pentru galerie foto

Alte societăţi remarcate, potrivit punctajului întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie, sunt  Elit SRL Cugir, Transavia SA Oiejdea, Kronospan Sepal SA Sebeş, Jidevi SRl, Supremia Grup SA Alba Iulia. Au fost incluse în top ceva mai mult de 1.000 de firme dintr-un total de aproximativ 2.800. Numărul societăţilor care au depus bilanţ contabil în anul 2010 se ridică la aproximativ 9.300.

Citiţi şi: Holzindustrie Schweighofer, cea mai profitabilă firmă din Alba. Vezi cum arată clasamentul

image
image
Topul firmelor 2010
Topul firmelor 2010
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite