Top Forbes 500 Miliardari: Cine este noul venit în rândul celor mai bogaţi oameni din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Topul Forbes 500 Miliardari înregistrează şi un nou venit în lista celor mai bogaţi oameni din Alba. Este vorba despre o familie de oameni de afaceri care lucrează în domeniul construcţiilor şi deţin lucrări importante în infrastructură la Alba Iulia.

Familia Goţa, tată Elisiu şi cei doi fii Emil şi Vasile, este nou venită în rândul celor mai bogaţi oameni din Alba. Au fost incluşi în topul Forbes 500 Miliardari 2011 pe locul 493.

Atunci când rosteşti numele familiei Goţa, nu te gândeşti decât la pavajele viu colorate peste care este imposibil să nu fi trecut în drumul tău către un hipermarket, parc sau benzinărie.

Membrii familiei Goţa deţin compania de pavaje Elis din Petreşti, unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de pavaje şi prefa¬bricate mici din România.  Un business pe care Elisiu Goţa l-a început în urmă cu 20 de ani şi care a ajuns la rulaje anuale de aproximativ 14 milioane de euro. În familia Goţa, competenţele sunt bine împărţite.

Tatăl este administratorul firmei, fiul cel mare (absolvent de finanţe-bănci) este directorul general, iar mezinul, responsabil cu partea tehnică. „Soţia mea este preşedintele, căci dacă n-ar fi fost ea să ne împingă de la spate, n-am fi ajuns aici“, mărturiseş¬te foarte serios Elisiu Goţa.

Afacerile firmei Elis Pavaje au crescurt vertiginous în ultimii ani şi datorită unor contracte de peste 10 milioane de euro obţinute la licitaţiile organizate de Primăria Alba Iulia.

Citiţi în Topul Forbes 500 Miliardari, ce poate fi achiziţionat de la toate chioşcurile de ziare, care este averea familiei Goţa.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite