Titularizare 2011 Alba. S-au afişat rezultatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii au aflat luni notele în funcţie de care din toamnă vor ocupa o catedră de profesor titular sau una de suplinitor.

Citiţi şi: Titularizare 2011 Alba. A luat nota 1 la examen

Titularizare 2011 Alba. Cea mai mare notă este 9,9

VEZI AICI REZULTATELE EXAMENULUI DE TITULARIZARE

UPDATE 2: Examentul de titularizare din 2011 desfăşurat în Alba a demonstrat slaba pregătire a candidaţilor la funcţiile de profesor pentru sistemul de învăţământ preuniversitar.

Din cei 674 de candidaţi, doar aproximativ 120 au reuşit să obţină peste nota 7, care le permite să ocupe un post titularizabil. Circa 130 de candidaţi au luat note sub 5, iar 12 dintre aceştia au primit o notă cuprinsă între 1 şi 2.

A existat şi o notă de 1 şi una de 1,15. Niciun candidat nu a primit nota 10. Cea mai mare notă obţinută de un candidat este 9,9.nspectoratul Şcolar Judeţean a scos la concurs 96 de posturi titularizabile. Cea mai mare concurenţă s-a înregistreat la Limba Română, unde cele două catedre de titulari au fost râvnite de 78 de candidaţi.

152 dintre candidaţii înscrişi nu s-au prezentat la examen, iar alţii 85 au părăsit sala de examen după prima oră. Au fost corectate, în aceste condiţii, un număr de 589 de lucrări. Raportat la acest număr, aproximativ 20 la sută din candidaţi au obţinut nota ce le-ar permite să ocupe un post titularizabil.

Rămâneţi pe alba.adevărul.ro pentru a aflat cine a luat cea mai mare şi cea mai mică notă la titularizare.

UPDATE: Rezultatele la examen se afişează după ora 16.00 la cele două centre unde a avut loc examenul, Colegiul Naţional Horea, Cloşca şi Crişan şi Coleegiul Tehnic Apulum.

Rezultatele concursului naţional de titularizare vor fi afişate astăzi,  în cele două centre de examen din Alba Iulia: colegiile „Horea, Cloşca şi Crişan“ şi  „Apulum“. Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Alba, doar 674 de candidaţi s-au prezentat la examen, 152 au absentat la ora începerii probei scrise.

O altă situaţie pe care am constatat-o organizatorii se referă la candidaţii care au decis să abandoneze examenul după prima oră, lucru permis de metodologia de organizare a examenului. În total, au fost 85 de cazuri.

Ca să devină profesor titular, un candidat trebuie să obţină la examen cel puţin nota 7, dar pentru a fi suplinitor se poate califica orice profesor cu o notă mai mare de 5.

Marţi, 19 iulie, candidaţii nemulţumiţi de rezultate vor putea depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi aflate pe 21 iulie.

Ramâi pe alba.adevarul.ro să vezi ce note au obţinut candidaţii la examenul titularizare.



Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite