Tinerii informaticieni români pot câştiga până la 35.000 euro pe an în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani, care dovedesc că au o experienţă profesională de cel puţin patru ani şi au cunoştinţe foarte bune de limba franceză, au şanse să lucreze în Hexagon pe  salarii cel puţin decente.

Selecţia tinerilor pricepuţi în ale informaticii se face prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La bază stă Acordului Bilateral încheiat de România cu Franţa pentru schimbul de stagiari.

Termen prelungit

Angjatorii din Xexagon pun la bătaie 10 posturi pentru „ dezvoltatori WEB PHP" şi tot atâtea pentru  „dezvoltatori Java".

Termenul de depunere a cererilor a fost prelungit până în 3 martie.. CV-urile trebuie trimise la adresa de email dmm@anofm.ro. Ulterior, tinerii selectaţi de Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare şi ANOFM vor participa la un interviu cu angajatorul francez.

Informaticienii vor trece printr-o perioadă de probă de minim două luni, după care vor fi angajaţi pe o perioadă nedeterminată. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână. Salariul brut anual oferit de angajatorul francez este între 25.000-35.000 de euro pe an. Din această sumă se vor reţine asigurările medicale şi sociale datorate statului francez.




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite