Tineri instruiţi în domeniul proiectelor la Arieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

40 de tineri liceeni, membri ai Consiliului Judeţean al elevilor Alba, au participat timp de două zile la Arieşeni la un curs de specializare în domeniul întocmirii de proiecte finanţate prin intermediul programului Youth Bank. 13.000 de lei sunt disponibili prin acest program pentru a finanţa proiecte iniţiate de tineri.

Evenimentul „Managementul proiectelor – valorificarea oportunităţilor pentru tinerii din Alba”, desfăşurat  la Centrul de agrement Arieşeni a fost organizat de Direcţia Judeţeană de Tineret, Inspectoratul Şcolar şi coordonatorul proiectului Youth Bank Alba Iulia, Andrei  Bregar.

„S-a oferit cadrul necesar pentru a-i învăţa pe tineri să primească şi să dea înapoi, prin abilităţile lor şi prin dorinţa de a face o schimbare acolo unde ei cred că lucrurile pot fi făcute mai bine. Mai concret, au beneficiat de un training şi consultanţă din partea tuturor partenerilor implicaţi în scrierea şi finanţarea proiectelor lor“, a declarat Dan Opruţa, directorul coordonator al Direcţiei pentru Tineret Judeţeană Alba
   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite