Tineri din Case de tip familial premiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă: Copii premiaţi
Arhivă: Copii premiaţi

50 de tineri din Casele de tip familial din Alba au participat timp de 5 luni la activităţi desfăşurate în cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului intitulat „Să ne pregătim pentru viaţă“. În urma acestor activităţi, trei tineri vor fi premiaţi.

Proiectul şi-a propus dezvoltarea abilităţilor de viaţă pentru tineri din Casele de tip familial din judeţul Alba cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, care urmează să părăsească aceste forme de protecţie socială. Proiectul a fost finalizat februarie printr-o evaluare sub formă de test grilă.

În data de 13 martie reprezentanţi ai Rotaract Alba vor înmâna premiile primilor trei tineri care au obţinut cele mai bune rezultate. Premiile constau în trei laptopuri, câte unul pentru fiecare casă de tip familial implicată în proiect (Blaj, Mănărade şi Vingard). Proiectul a fost implementat de Clubul Rotaract Alba, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Liga Studenţilor din „Universitatea 1 decembrie 1918” Alba Iulia, şi Cluburile Rotary Alba şi Rotary Blaj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite