Tineri din Alba arestaţi preventiv pentru tentativă de omor. Vezi cine sunt inculpaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Alba au fost arestaţi preventiv luni pe o perioadă de 29 de zile pentru tentativă de omor. Cei doi au provocat un scandal la Vinţu de Jos şi s-au atacat reciproc cu obiecte ascuţite.

Petru Mănescu (35 ani) şi Nicolae Mărginean (23 ani), ambii cu domiciliul în Săsciori, au provocat un scandat în incinta unui local public din comuna Vinţu de Jos, în timpul căruia primul l-a lovit cu un briceag, în zona cervicală pe al doilea. Nicolae Mărginean, în replică, a spart o sticlă cu care l-a lovit în zona gâtului pe Petru Mărginean. Cei doi au suferit leziuni, însă nu au rămas internaţi în spital.

„La data de 17.10.2011 au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.  Unitatea de parchet şi-a declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în sarcina celor doi învinuiţi fiind reţinute comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor şi distrugere. Instanţa de judecată a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba“, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Pentru Petru Mănescu a fost reţinută infracţiunea de port fără drept al cuţitului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite